Reference

Upravljanje energijom

U cilju povećanja energetske efikasnosti Esicon je izveo mnoga rešenja bazirana na merenjima utroška električne energije i drugih energenata, kao i praćenju kvaliteta električne energije. Na osnovu ovih merenja i studija projektovana su i instalirana rešenja (za upravljanje, nadzor i analizu) koja su optimizovala potrošnju i poboljašala kvalitet električne energije i smanjila ukupne troškove poslovanja.


Automatizacija

U oblasti automatizacije Esicon je uradio značajne poslove koristeći soft startere, frekventne regulatore, (PLC) progamabilne logičke kontrolere, SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition) i HMI (Human Machine Interface ) softvere. Poslovi obahvataju projektovanje, odabir i instalaciju softvera, hardvera i prateće opreme, programiranje korisničkog softvera, testiranje integralnog sistema, puštanje u rad i održavanje.


Sistemi za uštedu energije

U oblasti uštede energije Esicon je implementirao rešenja bazirana na kontroli vršnog opterećenja i kompenzaciji reaktivne energije.
Servis i održavanje

Esicon svojim partnerima nudi servis i periodično (redovno) i interventno održavanje opreme koju je Esicon ugradio ili koju je korisnik već imao, a ima potrebu za servisom ili održavanjem.Comments are closed.